Tilbud

kr.49,00

MUSHIE bidering – måne, blå

Varenummer: MUSHIEbideringBlå

1 på lager

Beskrivelse

MUSHIE bidering

Bidering hjælper med at lindre ømme gummer. Den er lavet i 100 % fødevarekvalificeret silikone og er 100 % fri for alle giftstoffer, så du roligt kan give dit barn den uden at bekymre sig om hvad der kommer i munden.

Vask den med varmt sæbevand og lad den lufttørre.

Dansk design til overkommelige priser
Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA, med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Hun ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?
Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.
Sammen med hendes mand, fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet.
I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter, i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.
Skønne produkter som er elsket af både forældre og babyer.

Du kan se mere til MUSHIE her på deres Instagram

————————————

Vigtig info

Handelsbetingelser