DKK34,00

FRIGG latex daisy, lily pad, str 2

Varenummer: FRIGGlilypad

7 på lager

Beskrivelse

FRIGG sutterne er 100 % danskproduceret, og 100 % fri for skadelige stoffer

”Vi vil skabe den bedste sut i verden”. Dette er kort og godt visionen bag FRIGG. FRIGG er en rund sut, der – som den eneste sut i verden – er 100% designet og produceret i Danmark.

FRIGG er fremstillet med barnets behov for tryghed, i centrum – og er udført i de reneste og mest miljøvenlige materialer. FRIGG sutterne er med unikke batch numre, og de kommer igennem en grundig kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken. De bliver eksempelvis træk- og vakuumtestet, før de kommer ud til forbrugerne.

FRIGG sutten i latex, str. 2

En miljøvenlige latexsut

FRIGG latexsutten har en suttedel, fremstillet af blødt og elastisk latex, som er behageligt for dit barn at sutte på. Derudover har sutten et skjold fremstillet af PP Plast, der er et af de mest miljøvenlige materialer. Skjoldet bliver i øvrigt fremstillet helt uden spildproduktion, da alt overskydende materiale bliver genanvendt. Det er en gennemført sut, der er produceret med 360 graders omtanke for miljøet, og som ikke går på kompromis med dit barns behov.

Det naturlige valg for din baby

En latexsut er et 100% naturligt materiale, og er derfor et mere naturligt valg sammenlignet med silikonesutten. Latexsutten er også den foretrukne sut, blandt de fleste babyer.

Du skal huske, at udskifte din babys latexsut efter ca. 4-8 ugers brug. Dette alt afhængigt af hvor meget dit barn bruger sin sut, og hvor kraftigt et sug dit barn har.

Suttens runde form minder om et bryst (især i str 2), og derfor er det den mest ideelle form for de fleste babyer. Denne form og størrelse, anbefales også af flere danske barselshoteller og børnekiropraktorer.

Du kan se mere til FRIGG her på deres Instagram

————————————

Vigtig info

Handelsbetingelser