TAK TIL JER!

Uden jer, ingen butik! Jeg er dybt taknemmelig for hver et enkelt køb – stort som småt. Det varmer helt ned i tåspidserne, når I køber, liker, deler og kommer med skønne beskeder. Her er et udpluk af dem der er tikket ind på hhv. Facebook og Instagram. T A K 🙂


Er så utrolig glad for de mange smække jeg købte sidste sommer, de er forsat i brug ugentligt og er nok vasket mere end 20 gange – og stadig flotte!

Jeg købte en stor fin pouch. Den er SÅ fin. Jeg bliver så glad af at kigge på den, bruger den hver dag og blev ekstra glad da jeg åbnede den derhjemme og så at den også var fin foret og med det flotte NORA mærke.

Skønne nye savlesmække fra NORA COPENHAGEN. Vores absolut favoritter til Hedvig.

Kan altså kun tilslutte mig. Er simpelthen SÅ glad for mine savlesmække til vores lille prut. Han ser bare lige det ekstra ud når de er på.

De er seriøst de bedste smække! Og pæne. Maga anbefaling.

Glæder mig sådan til at modtage savlesmækkene. Er vuggestuepædagog og et barn på stuen har sådanne, de er simpelthen så lækre.

K*ft du er simpelthen så talentfuld!!

De mundbind du laver er seriøst de bedste.. Jeg har selv været glad for dem siden de kom i MINIRUM. Og nu vil alle i min familie også have dem.

Aller først – hvor er det bare flotte og lækre ting du syr! Jeg har tidligere bestilt hagesmække, svøb og baby dynebetræk og det er simpelthen nogle af mine yndlings items til min søn, fordi det er blødt og en fryd for øjet at kigge på.

Jeg er da blevet svært glad for dine sager. Har haft scrunchies i håret hver dag siden jeg fik sidste sending. Som bonus kan jeg endda fortælle at jeg havde den ene i håret under hele fødslen af min datter for knap 4 uger siden samt den efterfølgende tid på hospitalet, så det vil den altid minde mig om.

Kan varmt anbefale smækker fra NORA COPENHAGEN. De er virkelig alle pengene værd, de er lavet sådan at de absorbere fugt, så babys bryst ikke bliver vådt. Og så er de bare helt vildt flotte!

De er simpelthen helt perfekte! Så behagelige og pæne!

Nu har vi modtaget de fine ting – og er simpelthen nødt til at skrive til dig, at du laver verdens absolut lækreste savlesmække. Så bløde og flotte. Og med en ægte savler i huset, så kan jeg vel nærmest tillade mig at kalde mig for en slags ekspert på området. Go home Pippi og alle andre mærker – nederen for forældre, at dine smække ikke sælges alle steder! Tak for at du har lavet dem og det fine svøb til os.

Tak for de fine hagesmække, de er virkelig flotte og dejlig bløde.

Jeg ville lige sende en hilsen og sige mange tak for de fine savlesmække. De er allerede taget flittigt i brug – så god kvalitet og pænt udført. Vi kommer nok til at købe flere snart.

Tusind tak for de søde hagesmække! De er så fine (og lækker kvalitet)!

Den skønneste bunke smukt håndværk til Laura.

Hejse. Jeg har nu modtaget mine smækker og hold nu fast der er lækre!!!!! Jeg elsker dem! Kan næsten ikke vente til jeg skal have nogen nye! Du er dygtig! Tak tak tak. God dag!

Køber kun mine savlesmække gennem NORA COPENHAGEN. Kan selv være med til at sammensætte farver og elsker tykkelse, størrelse og kvaliteten af smækkene. Har også købt andre ting bl.a. svøb til varm sommer og elefanthue. Elsker det hele. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller hos NORA COPENHAGEN, og har allerede en bestilling liggende på noget nyt til min lille manden.

Så fine unika ting. Jeg har lavet op til flere bestillinger, og det fortsætter blot. Lækreste kvalitet og flotte designs, hvor man kan mærke der er kælet for finishen.

Vi har fået syet det smukkeste juniorsengesæt i lige præcis det stof, vi drømte om – og vi er meget glade for det! Finishen er i top og detaljerne gennemtænkte. Selv indpakningen var den fineste og de vedlagte bolcher vakte stor glæde.

Jeg er virkelig glad for de hårelastikker med sløjfer og de scrunchies jeg har købt. Hurtig og god betjening og levering. de bedste anbefalinger her fra

Lige modtaget de absolut fineste og lækreste savlesmække til min søn. Kæmpe wauw. Sikke et flot og perfekt stykke håndarbejde, virkelig imponeret! Anbefaler dem til alle! Og endnu et plus med den bedste service. Tusinde tak.

Rul til toppen