HANDELSBETINGELSER

LÆS VENLIGST FØLGENDE HANDELSBETINGELSER GRUNDIGT, INDEN DU BESTILLER VARER FRA WWW.NORACOPENHAGEN.DK.

HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER
NORA COPENHAGEN
CVR: 40119051
C/o Simone Stovell
Slotsherrensvej 5
3400 Hillerød, DK
Mail: webshop@noracopenhagen.dk

MOMS & PRISER
Alle priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms. (25%). Hos NORA COPENHAGEN tager jeg forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholder jeg mig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

BETALING
NORA COPENHAGEN modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Dog bliver personlige bestillinger, trukket med det samme ordren er lagt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING
Jeg sender til hele Danmark. Fragt koster mellem 40 og 68 kr. Du kan vælge at få leveret på leveringsadressen eller i pakkeshop. Jeg leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Dine varer sendes med DAO eller GLS, dette vælger du selv ved betaling.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om fra det pågældende fragt firma. Din vare vil blive sendt max 1 uge efter bestillingen, og derefter er der 2-4 dage leveringstid med DAO/ GLS.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. NORA COPENHAGENs reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. NORA COPENHAGEN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
NORA COPENHAGEN
Slotsherrensvej 5
3400 Hillerød
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

RETURRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i min webshop.
Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@noracopenhagen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur, skal du sende varen til:
NORA COPENHAGEN
Slotsherrensvej 5
3400 Hillerød
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Det fulde beløb vil stadig blive trukket fra din konto, og det vil ikke blive refunderet.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg (fx med navn).

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, jeg har modtaget den retur. Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

VARENS STAND VED RETURNERING
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

TILBAGEBETALING
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til NORA COPENHAGEN retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

NORA COPENHAGEN kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

MANGELFULDE/ FORKERTE VARE
Hvis din vare lider af en mangel, eller NORA COPENHAGEN har leveret forkerte vare, bedes du hurtigst muligt kontakte NORA COPENHAGEN på mail – så finder vi en god løsning.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Forretningen NORA COPENHAGEN forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
Forretningen NORA COPENHAGEN vil ikke afsløre information om kunder/ brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.
Forretningen NORA COPENHAGEN vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

DIVERSE
Jeg tager forbehold for. evt. udsolgte varer og tastefejl.

Vær opmærksom på, at farver kan være svære at gengive, og kan se forskellige ud fra skærm til skærm, og alt efter hvilket lys billede er taget i.

NORA COPENHAGEN er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af NORA COPENHAGENs forpligtelser i henhold til betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for NORA COPENHAGENs rimelige kontrol.

Min virksomhed holder til i mit eget hjem. Vi har ingen dyr og ryger ikke – og så frem stoffet har været vasket, er det altid vasket i flydende vaskemiddel der er parfumefri, Svanemærket osv.

Stoffet har som udgangspunkt, IKKE været vasket.

Der er copyright på alle mine billeder, og jeg beder til at ingen anvender dem uden min tilladelse.

Handelsbetingelser er senest opdateret den 31.08.2022

BESØG MIG PÅ INSTAGRAM

Rul til toppen