HANDELSBETINGELSER

LÆS VENLIGST FØLGENDE HANDELSBETINGELSER GRUNDIGT, INDEN DU BESTILLER VARER FRA WWW.NORACOPENHAGEN.DK.

HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER
NORA COPENHAGEN
CVR nr – 40119051
C/o Simone Stovell
Slotsherrensvej 5
3400 Hillerød
DK
Mail – webshop@noracopenhagen.dk

MOMS
Alle priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms. (25%).

BESTILLING
NORA COPENHAGEN leverer pt. kun i Danmark, med DAO og GLS.

Ved at afgive en bestilling på www.noracopenhagen.dk, fremsætter du et tilbud om at købe varen du har valgt, på de vilkår der fremgår af betingelserne. NORA COPENHAGEN kan frit vælge at acceptere eller afslå dit tilbud om køb af varen, f.eks. hvis din bestilling indeholder tilbud om køb af flere eksemplarer af den samme vare. Indeholder din bestilling køb af flere forskellige varer, forbeholder vi os ret til at acceptere ordren delvist og afslå tilbud om køb af øvrige vare(r) under samme bestilling. Vi refunderer naturligvis eventuelt modtagne betalinger uden gebyrer eller andre omkostninger for dig.

Blandt andet forbeholder NORA COPENHAGEN sig ret til at afslå ethvert tilbud om køb i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

  • Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres.
  • Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet.
  • Der opstår en utilsigtet fejl på www.noracopenhagen.dk, fx en betalings-fejl, en prisoplysningsfejl el.lign.
  • NORA COPENHAGEN har grund til at tro, at du er under 18 år gammel.

Det er dit ansvar at indtaste korrekte kontaktoplysninger i forbindelse med bestillingen. Grundet reglerne om beskyttelse af persondata, har NORA COPENHAGEN ikke adgang til de indtastede oplysninger efter bestillingen er lagt og NORA COPENHAGEN kan derfor ikke gøres ansvarlige ved fejl i indtastningen.

På hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?
Inden afgivelse af bestillingen har du mulighed for at ændre de oplysninger, som du har indtastet, herunder leverings- og betalingsoplysninger. Du har også mulighed for at ændre varerne eller fjerne varer fra din indkøbskurv.

I det øjeblik du godkender og betaler, aktualiserer du betaling og kvitteringen vises på din skærm, og du er bundet af dit fremsatte tilbud.

Kvitteringen, som du modtager på mail, er en automatisk bekræftelse på, at NORA COPENHAGEN har modtaget dit tilbud. Vær opmærksom på, at bekræftelsen ikke betyder, at NORA COPENHAGEN har accepteret dit tilbud, og NORA COPENHAGEN forbeholder sig derfor retten til at afslå dit tilbud, selv om du har modtaget den automatiske bekræftelse, jf. ovenfor.

Kontakt venligst NORA COPENHAGEN på mail, hvis du begik en fejl, da du foretog bestillingen.

Accepterer jeg dit tilbud, modtager du en e-mail fra mig under overskriften, ”Din ordre er nu på vej”, der bekræfter at jeg har accepteret din bestilling (ordrebekræftelse). Aftalen mellem os er indgået fra det tidspunkt, hvor ordrebekræftelsen er modtaget.

Efter indgåelsen af aftalen gælder reglerne om fortrydelsesret, se nedenfor.

FORTRYDELSESRET
NORA COPENHAGEN giver dig ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt en vare som personlig bestilling, altså en IKKE færdig produceret vare, læs da næste afsnit “Varer undtaget fortrydelsesretten

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

I tilfælde hvor flere forskellige varer er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis (dvs. separate leveringer), udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Det er ikke muligt at fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen, se nærmere i afsnittet om returnering.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

RETURRET, OMBYTNING & REKLAMATION
Du kan bytte eller sende din vare retur med posten indenfor 30 dage, efter du har modtaget varen. Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Hvis du har taget varen i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder jeg mig retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Ønsker du at sende varen retur skal du sende en mail/ besked til mig, så mailer jeg dig en returseddel. Herefter kan du sende varen til nedenstående adresse. Du betaler selv for denne type returforsendelse.

Varen sendes til
NORA COPENHAGEN
c/o Simone Stovell
Slotsherrensvej 5
3400 Hillerød
Danmark


Pengene vil blive refunderet til det anvendte betalingsmiddel. Det er ikke muligt at få refusionen ind på et andet betalingsmiddel end det først anvendte. Har man betalt med et gavekort, vil der blive udsted et tilgodebevis på beløbet.

OMBYTNING
Ønsker du at bytte en vare, skal du sende den retur, og derefter foretage et nyt køb.
Se reglerne for returnering ovenover.

REKLAMATION
En gang i mellem er der beklageligvis noget i vejen med den købte vare. Hos NORA COPENHAGEN får du altid 2 års reklamationsret fra den dag, du har modtaget varen.

Ifølge købeloven, kan du reklamere over dit produkt i 24 måneder. Du kan altså klage over dit produkt, hvis du – op til 2 år efter købet – finder fejl og mangler, der ikke skyldes slid eller uagtsomt brug. Det betyder med andre ord, at du kan gå til NORA COPENHAGEN op til 2 år efter dit køb og bede om at få skaden udbedret, hvis din vare er gået i stykker.

Købeloven opererer også med en formodningsfrist, som gælder de første 6 måneder efter købet. Formodningsreglen siger, at hvis varen går i stykker indenfor de første 6 måneder efter købet, er der en formodning for, at varen var defekt fra begyndelsen. Det betyder på godt dansk, at det er NORA COPENHAGEN, som skal bevise, at du har behandlet varen forkert – indenfor de første 6 måneder.

LEVERING
NORA COPENHAGEN sender til hele Danmark. NORA COPENHAGEN leverer ikke til udlandet og heller ikke til Færøerne og Grønland.

NORA COPENHAGEN sender varer ud min. én gang om ugen.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage efter afsendelse. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

TRANSPORTSKADER
Alle transportskader skal meddeles hurtigst muligt til NORA COPENHAGEN, på mail webshop@noracopenhagen.dk.

Hvis du trods synlige huller, buler eller andre åbenlyse skader på pakken ikke straks gør indsigelse overfor fragtmanden, kan der opstå tvivl om hvor pakken er blevet beskadiget, og du risikerer selv at hæfte for evt. skader på din vare.

Ved mistanke om fragtskader skal du:

  • Tage billeder af pakken mens den er emballeret, og herefter evt. skader af din vare.
  • Beholde alt emballage, idet det kan bruges til at dokumentere krav mod fragtfirma.
  • Kontakte NORA COPENHAGEN på førnævnte mail.

Af bevis-mæssige årsager bør du kontakte NORA COPENHAGEN på mail straks efter modtagelse. Gerne indenfor 24 timer.

Mangelfulde varer og forkerte varer
Hvis din vare lider af en mangel, eller NORA COPENHAGEN har leveret forkerte varer, bedes du kontakte NORA COPENHAGEN på mail. I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du vælge mellem følgende muligheder:

  • Returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, når NORA COPENHAGEN har behandlet returvarerne, eller
  • Beholde varen og anmode om en forholdsmæssig reduktion af købsprisen

Når du kontakter NORA COPENHAGEN skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, og beskrive hvad der er galt med varen, herunder vedhæfte billede af varen der så vidt det er muligt viser defekten, for at modtage en returlabel. NORA COPENHAGEN betaler returportoen. Returnering skal foregå på denne måde da NORA COPENHAGEN ikke har mulighed for at refundere omkostninger ifm. returfragt.

Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af mangelfulde varer eller forkerte varer. NORA COPENHAGEN tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når NORA COPENHAGEN har modtaget varen. Ønsker du, at NORA COPENHAGEN leverer en tilsvarende vare til dig og NORA COPENHAGEN er i stand hertil, refunderer NORA COPENHAGEN ikke dine oprindelige leveringsomkostninger.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Forretningen NORA COPENHAGEN forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
Forretningen NORA COPENHAGEN vil ikke afsløre information om kunder/ brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.
Forretningen NORA COPENHAGEN vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

DIVERSE
Jeg tager forbehold for. evt. udsolgte varer og tastefejl.

Vær opmærksom på, at farver kan være svære at gengive, og kan se forskellige ud fra skærm til skærm, og alt efter hvilket lys billede er taget i.

NORA COPENHAGEN er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af NORA COPENHAGENs forpligtelser i henhold til betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for NORA COPENHAGENs rimelige kontrol.

Min virksomhed holder til i mit eget hjem. Vi har ingen dyr og ryger ikke – og så frem stoffet har været vasket, er det altid vasket i flydende vaskemiddel der er parfumefri, Svamemærket osv.
Stoffet har som udgangspunkt, IKKE været vasket.

Der er copyright på alle mine billeder, og jeg beder til at ingen anvender dem uden min tilladelse.

Handelsbetingelser er senest opdateret den 27.10.2021

BESØG MIG PÅ INSTAGRAM

Rul til toppen